Izdelava spletnih strani

Logo BURGER DESIGN
Facebook Linkedin ikona Twitter ikona Pinterest ikona Youtube ikona

Spletne strani

Izdelujemo spletne strani po najnovejših trendih, v html ali v cms načinu, katero lahko urejate sami. V današnjem času gremo ljudje pred nakupom ali pred kakršnokoli drugo odločitvijo vedno iskati primerne stvari za nas na splet. Pri vprašanju ali imeti spletno stran ali ne, sploh ni več vprašanje. Definitivno da, brez nje vas na spletu ni in izgubljate pomembne priložnosti.


Splet je preplavljen z stranmi, zato dajemo velik poudarek pri izdelavi na unikatnost, da bo stran izstopala od povprečnih ter na preglednost spletne strani, katera bo za uporabnika prijazna in bo rad brskal po njej.


Za vsako stranko se potrudimo maksimalno in ne "štancamo" spletnih strani, da bi jih v kratkem času naredili čimveč. Najbolj pomembna nam je kvaliteta in vaše zadovoljstvo, kar je tudi razlog, da pri vsaki strani naredimo tudi on-page optimizacijo, katera bo zagotovila višjo uvrstitev v rezultatih iskanja v spletnih iskalnikih.

Odzivnost spletnih strani

Spletne strani izdelamo tudi tako, da so odzivne na različne naprave. Vedno več ljudi uporablja tablice in pametne telefone za brskanje po spletu, zato je tudi tukaj pomembno da imate stran odzivno na vse te naprave z drugačnimi resolucijami in dimenzijami ekranov.

Izdelava spletnih strani Burger DESIGN